ITR

INNOVATION: – Inovacija –
” Sa inovacijom do nove vrijednosti !! “ 

Inovacije dolaze iz glave ali isto tako i iz srca. Kao preduzeće orijentirano prema budućnosti, težimo zadovoljiti sadašnje kao i potencijalne buduće potrebe korisnika naših proizvoda.

ITR je predan kontinuiranim inovacijama na važnom području stvaranja proizvoda za dezinfekciju na bazi hlordioksida. Kontinuirano prikupljamo vlastite podatke, podatke od nezavisnih strana i podatke kupaca o djelotvornosti naših proizvoda protiv određenih vrsta mikroorganizama s kojima se svakodnevno susreću.

U cjelokupnom higijenskom programu dezinfekcija je jako bitan korak. Da bi se postigli higijenski standardi po evropskoj normi kod proizvoda za dezinfekciju cilj mora biti trajni kvalitet, te sigurnost i jednostavnost pri upotrebi.

 

TRUST: – Povjerenje –
” Temelj uspješne saradnje !! “

Postojeći i budući kupci su danas bombardirani ponudama i informacijama svake vrste i svi obećavaju slično. Tako da je najbitniji faktora za naše preduzeće povjerenje koje želimo ili moramo imati u naše uposlenike, saradnike i korisnike kako bi s istima započeli i nastavili dugotrajnu saradnju.

Kupci su često uplašeni i skeptični prije prve kupovine, pogotovo kada su u pitanju novi, njima nepoznati proizvodi. Ovaj strah i skeptičnost smo uspjeli ukloniti omogućavanjem testiranja proizvoda prije kupovine, te izgradnjom osjećaja sigurnosti  i prijateljskog, povjerljivog odnosa.

A kvalitetom proizvoda i rada, te ažurnošću i iskustvom, smo u konačnici stekli povjerenje kupaca.
Kupovina naših proizvoda je samo pola obavljenog posla. Ako smo sa kvalitetom i odnosom uvjerili kupca da se vraća, napravili smo znatno više.
Nadamo se da ste i Vi jedan od njih ili da ćete to uskoro postati.

 

REALIZATION: – Realizacija –
“Moramo realizirati dobre i bitne projekte, za to je zadnji trenutak”

Nakon što je hlordioksid posebno u pivarama i industriji pića postao sastavni dio pogonske higijene, otvorena su nova područja primjene. Između ostalog hlordioksid se primjenjuje u CIP-postrojenjima, ispiralicama PET-a, stakla i limenki, tunelnoj pasterizaciji, autoklavima, rashladnim sistemima, pripremi vodene pare, sistemima za podmazivaje traka itd.

Pokazalo se da je hlordioksid punovaljano dezinfekciono sredstvo i da može sva druga dezinfekciona sredstva zamijeniti. Danas se već cijela postrojenja dezinfikuju sa hlordioksidom.

Novi  inovativni proces proizvodnje omogućava proizvodnju sredstava na bazi hlordioksida bez bilo kakvog rizika i u željenoj količini. Ovaj jednostavni i bezopasni proces otvara mnogo novih mogućnosti upotrebe koje su donedavno bile nezamislive.

Najviše nas je potaklo, kada smo se odlučili za ovaj vid posla, i još uvijek nas potiče želja sa novim proizvodima po evropskim standardima, a domaćom proizvodnjom, zaštititi kako potrošače (prvenstveno našu djecu) tako i proizvođače i okolinu.