O nama

Preduzeće ITR d.o.o. osnovano je 2009. godine sa sjedištem u Sarajevu. Predmet poslovanja naše kompanije je proizvodnja, trgovina i distribucija dezinfekcionih sredstava na bazi hlordioksida po licenci njemačke kompanije „Kyrochem GmbH“.

Nudimo Vam sasvim nove i dosad neviđene proizvode na tržišnim prostorima bivše Jugoslavije i šire. Bogati proizvodni program obuhvata sredstva za dezinfekciju radnog prostora (podova, zidova, stropova), radnih površina, opreme, aparata, mašina, ruku, pitkih i rekreacijskih voda, itd.

Strategija preduzeća je usmjerena ka inovaciji i unapređenju proizvoda kao i  proizvodnih procesa. Princip poslovanja ITR-a sadrži temeljne analize, usavršavanje i inovacije proizvoda, struktuirano planiranje kao i optimalno usmjerenje ka specifičnim potrebama korisnika. Poslujemo po najvišim standardima evropskih normi za proizvodnju sredstava za dezinfekciju.

Rezultat našeg odgovornog i inovativnog rada su kvalitetna, efikasna i ekološki preporučljiva sredstva za dezinfekciju. To potvrđuje i činjenica da naši proizvodi zauzimaju jednu od vodećih pozicija sredstva za dezinfekciju na domaćem tržištu.

 

Naši Proizvodi...

Dioxy Activ Supra

Dioxy Activ Supra se koristi u zdravstvu, ugostiteljstvu, veterinarstvu, prehrambenoj industriji i za opću upotrebu.

Više…

Dioxy Activ Sandez

Dioxy Activ Sandez je jako učinkovito tečno sredstvo za dezinfekciju u prehrambenoj industriji na bazi hlordioksida.

Više…

Dioxy Activ Supra AGRO

Tečno koncentrovano sredstvo za brzu, efikasnu i produženu dezinfekciju u primarnoj i sekundarnoj poljoprivrednoj proizvodnji na bazi hlordioksida.

Više…

Dioxy Activ Supra FARM

Tečno koncentrovano sredstvo za brzu, efikasnu i produženu dezinfekciju u primarnoj i sekundarnoj stočarskoj proizvodnji na bazi hlordioksida.

Više…


Dioxa Activ Supra ALL

Univerzalno sredstvo za dezinfekciju ruku, predmeta i površina.

 

Više…

Dioxy Activ Supra za fitness centre i salone ljepote

Dezinfekcija nove ganeracije u fitness centrima i salonima ljepote.

Više…

Aquadioxid 100 G

Aquadioxid 100 G ima 2,6 puta veću oksidacionu moć od hlora i samim tim osigurava djelotvorniju dezinfekciju vodenih sistema.

Više…

Deterdženti za hotelsko-ugostiteljske objekte, trgovačke lance, razne ustanove i kućanstvo

Višestruka primjena.

Više…


Industrijski deterdženti

Industrijski deterdženti.

Više…

Deionizirana voda

Deionizirana voda.

Više…